Webforum - ett projektverktyg för alla branscher med utmanande projekt

industries image

Bygg

Strukturera dina byggprojekt och effektivisera samarbetet. Med Webforums kraftfulla samarbetsverktyg kan du hålla reda på alla dina byggprojekt, byggregler, dokument, filer och ritningar. Samla all information på ett och samma ställe och skapa ett större värde i dina byggprojekt.
Läs mer här.
industries image

Kommun & landsting

Med Webforums projektstöd får du översikt över samtliga projekt i kommunen, som till exempel verksamhetsutveckling, byggprojekt eller IT-projekt. Enkel tillgång till information och rätt projektstöd möjliggör säkra beslutsunderlag, effektivare samarbete och snabbare resultat.
Läs mer här.
industries image

Bostadsutveckling

Få en komplett bild över dina fastighetsprojekt, kringaktiviteter, filer och dokument. Med Webforums samarbetsverktyg har du total kontroll över löpande ändringar, budget, deadlines och ansvarsfördelning. Följ dina projekt under alla faser - från förstudie och projektering till produktion och förvaltning.
Läs mer här.
industries image

Energi & Miljö

Med Webforums samarbetsverktyg får du effektivare planering, uppföljning och styrning av dina energiprojekt. Samarbeta med alla inblandade parter - entreprenörer, ingenjörer, tillverkare och leverantörer i samma plattform. Ta kontroll över dina projekt och minska risken för att förlora viktiga dokument eller att gå över budget.
Läs mer här.
industries image

Konsulttjänster

Uppnå effektiv och transparent kommunikation med dina kunder. Med hjälp av Webforums verktyg kan du utveckla dina samarbeten och förstärka dina relationer med olika partners. Dela data, information, filer och kunskap på ett smidigt sätt. Få en fullständig översikt över alla projekt och se till att alla arbetar mot samma mål.
Läs mer här.
industries image

Övriga branscher

Webforum hjälper kunder inom alla typer av områden och branscher. Samla allt på ett ställe med struktur för projekt, filer och kringaktiviteter som ger dig de bästa förutsättningarna för effektivt samarbete och verkliga resultat. Nå verkliga resultat med hjälp av Webforums helhetsstöd för projekt, portfölj och resurshantering.

Strukturera dina projekt idag

Se hur dina specifika behov kan bemötas och ställ frågor till en av våra experter som ger dig en personlig introduktion till tjänsten.